Zamów darmowe próbki torebek.
Nasza firma specjalizuje się w produkowaniu torebek, worków z folii i laminatów bez nadruku lub z nadrukiem do 10 kolorów. Posiadany park maszynowy pozwala na wykonanie torebek o dowolnych wymiarach i z dowolnego materiału termozgrzewalnego np. : PA/PE; PA/PE EVOH; OPA/PE; OPP/PE; PET/OPP; PET/PE; PET/PE EVOH; PET/AL/PE; papier/AL/PE; papier/PE; AL/papier/PE oraz folii przeznaczonych do pasteryzacji, sterylizacji, termokurczliwych i metalizowanych. Wymiary produkowanych torebek: Wymiary Torebka płaska Torebka doypack Saszetka Szerokość A [mm] 30 - 650 80 - 440 30 - 440 Wysokość H [mm] 30 - 900 100 - 500 30 - 600 Głębokość B [mm] - 50 - 160 - · z eurootworem lub z inną zawieszką wg indywidualnych wymagań klienta, · z nacięciem bocznym – ułatwiającym otwarcie torebki, · z korkiem 45o i 90o, · z korkiem antyseptycznym, · z zamknięciem strunowym typu zip, · ze zgrzewem wąskim 4 mm lub szerokim 8 mm.
Do pakowania próżniowego polecamy zgrzewarkę bezkomorową oraz torebki z folii moletowanej. Torebki przeznaczone są do pakowania ryb, warzyw, owoców, mięsa i innych produktów spożywczych w punktach sprzedaży detalicznych, małych wytwórniach i w domu. Dzięki pompie odsysającej powietrze, produkty zatrzymują w sobie swój naturalny aromat. Produkty są przechowywane dłużej bez utraty świeżości i walorów smakowych. Torebki z folii PA/PE, OPA/PE, OPP/PE przeznaczone są do pakowania niemal wszystkich artykułów spożywczych np.: kości; mięsa, drobiu, wędlin, warzyw, owoców oraz wyrobów wymagające trwałych i odpornych na uszkodzenia mechaniczne opakowań foliowych (narzędzia, długopisy itp.) Do pakowania ryb i wędlin plasterkowanych polecamy woreczki bezbarwne z podłożem metalizowanym (PET/PE) w kolorze złotym. Opakowanie to doskonale eksponuje zapakowany towar i przedłuża jego żywotność.
Torebki wykonane z laminatów typu duplex, triplex, quadruplex (np. PET/AL/PET/OPP, PET/AL/PE, OPP/PET/met/PE, papier/AL/PE itp.) przeznaczone są do pakowania produktów agresywnych takich jak: pieczarki, sosy, kapusta kiszona, ogórki kwaszone, ketchup, musztarda itp. w zalewach octowych, kwaśnych; produktów sypkich: kawy, herbaty, kakao, galaretki, budyni. Zastosowanie laminatów, gdzie jednym ze składników jest folia aluminiowa powoduje, że produkt zapakowany w taką torebkę będzie się charakteryzował doskonałymi właściwościami barierowymi, co pozwala zachować przez dłuższy czas świeżość i aromat produktu. Folia moletowana to klasyczna konstrukcja poliamidu i folii polietylenowej służąca do pakowania próżniowego. Folia ta wyróżnia się wytłoczeniem (kratki) z jednej strony worka ,umożliwiającym pakowanie w próżni przez większości urządzeń zewnętrznych występujących na rynku. Worki z folii moletowanej zapewniają doskonałą barierowość na tlen i parę wodną, bardzo wysoką odporność mechaniczną oraz bardzo dobrą przejrzystość. Worki są odpowiednie do pakowania próżniowego większości produktów spożywczych. Warianty produkowanych torebek: To bezkomorowe urządzenie do pakowania prózniowego żywnosci. Urządzenie pozwala pakować w woreczki o maksymalnej szerokości zgrzewu 280mm. Do pakowania na urządzeniu IS500 stosowane są woreczki ze specjalnej folii wielowarstwowej, której tunelowa konstrukcja umożliwia dokładne usunięcie nawet najmniejszych resztek powietrza z opakowania. Kompaktowe rozmiary urządzenia i prostota obsługi sprawiają, że zgrzewarka może być wykorzystywana zarówno w małych punktach gastronomicznych, jak i w gospodarstwach domowych.
Naszym atutem jest szybki czas realizacji zamówienia, bardzo dobra jakość wyrobów, solidna wytrzymałość zgrzewów.
Zastanawiasz się czy opakowanie jest dla Ciebie, zamów darmowe próbki torebek.
Produkcja wyrobów odbywa się zgodnie z wdrożoną i stosowaną normą ISO 22000-2005.
Torebka płaska ze zgrzewami bocznymi i dolnym do próżniowego pakowania produktów – występuje również opcja z nadrukiem i nacięciem bocznym ułatwiającym otwieranie.
Wymiary: wysokość – H od 30 mm do 900 mm; szerokość – A od 30 mm do 650 mm.
Minimalny nakład z wymiaru to 1000szt.ZGRZEWARKO-PRÓŻNIÓWKA
Pakowanie prózniowe dzięki usunięciu powietrza z opakowania umożliwia długi termin przechowywania żywności z zachowaniem swieżości.